Вие търсихте SEO Оптимизация и ни намерихте

Утвърдена Ирландска SEO агенция за експертни консултации с български произход

Получете повече органичен трафик с намерение за покупка и изпреварете конкурентите си.

Ако сте попаднали на тази страница, най-вероятно сте търсили SEO Оптимизация.

Намерихте нашата агенция, защото ние практикуваме това, което съветваме.

С нашия подход към SEO, Google ни класира на първа страница и ние можем да направим същото за Вашата компания. Ние можем да превърнем вашите ключови фрази за търсене в конкурентна оптимизирана кампания и да Ви позиционираме в челните места на търсачките.

SEO Услуги – Комплексни СЕО одити водещи към успешни СЕО стратегии

Ние сме тясно и изключително специализирани в SEO оптимизация и постигаме нашите успехи благодарение на: Подробни СЕО одити, гъвкави SEO стратегии и постоянни отчети.

НАШИЯТ ФОКУС №1 са РЕЗУЛТАТИТЕ!

Развийте бизнеса с правилните SEO услуги

Днес потребителите на интернет очакват да открият незабавно 100% подходящи резултати за техните нужди, когато търсят информация, продукти или услуги онлайн. Когато Вашата целева аудитория търси в Google информация, подходяща за Вашия бизнес, тя ще открие уебсайтове на много други компании в резултатите от търсенето, които вероятно отговарят на техните нужди. Ако съдържанието на уебсайта Ви не е оптимизирано според факторите за класиране на Google, Вашите потенциални клиенти няма да намерят бизнеса Ви онлайн или ако видят резултата, може да не кликнат върху връзката и да не посетят уебсайта Ви.

Нещо повече, като цяло е малко вероятно хората да изследват отвъд първата страница с резултати от търсенето. Следователно, ако не сте на първа страница, вашият бизнес е практически невидим.

Но това не е цялата истина – дори да сте на първа страница, това не е достатъчно!

Според статистиката разликата между посещенията на уебсайт, ако е класиран на 8 или 1 е повече от 10 пъти.

По-долу можете да видите информация за процента на кликване (CTR) за първите 10 позиции. (https://www.advancedwebranking.com/ctrstudy/)

Процент на честотата на кликване (CTR) за първите 10 позиции
Позиция12345678910
Branded CTR38.519.2128.26.14.63.62.82.32
NON Branded CTR2816.910.97.453.92.92.31.81.4
Процент на честотата на кликване (CTR) за първите 10 позиции.

За позиция 8 очакваният трафик от всички търсения е 2,3% и това означава, че за търсене, като „SEO услуги“(около 260 търсения на месец), ще имате около 6 посещения на месец. Ако вашият уебсайт се нарежда на първо място, това може да бъде 80 и повече посещения.

И това е само за една ключова дума (израз) и за един от видовете търсене. Какво ще кажете за търсенето в Google Maps, изображения, видеоклипове, продукти, и др.?

Ние разбираме, че това може да бъде проблем и предлагаме ефективни SEO решения за компании, които искат да спечелят.

Ако уебсайтът ви не отговаря на желаните бизнес цели, тогава може би е време да запитате за нашите доказани СЕО услуги.

100% прозрачна ценова политика.

Всички цените за български клиенти са с отстъпка от 50% от основните ни цени.

Нашите цени са базирани на оценката за количеството необходима работа умножено с нашата часова ставка.

Повече информация за основните ни цени може да намерите на следната страница: базови цени на SEO Smoothie

Услуги и цени за български клиенти

SEO одити

От €80

Технически СЕО одит: От €105

SEO одит на структурата на уебсайта: От €80

Проучване на ключови думи: От €30

On-Page одит: От €160

Off-Page одит, линкове, анализ на конкурентите: От €300

Нашите SEO експерти оценяват Вашия уебсайт, използвайки най-добри практики, за да определят ключови проблеми и възможности за оптимизация с което да се подобри ефективността на SEO.

SEO стратегия

От €175

Започваме с първоначално проучване, научавайки всичко за вашият бизнес, бизнес цели, както и определяме най-важните KPI.

След това установяваме SEO целите, задаваме SEO показатели и разработваме краткосрочни, средносрочни и дългосрочни планове.

SEO управление

От €175

Ние сме напълно прозрачни в нашия процес!

Нашият подход – подробен първоначален одит на уебсайт, стратегия и изпълнение.

Нашите планове за управление:

Основен (5 часа/месец): €175

Стандартен (10 часа/месец): €350

Премиум (15 часа/месец): €525

Персонализиран

Как работим

Има много агенции за дигитален маркетинг, които обещават бързи и невероятни резултати, използвайки мистериозни процеси и в крайна сметка не поемат отговорност за лошото представяне.

Вярваме, че правилният начин да направим нещата е да бъдем напълно прозрачни в нашия работен процес и да Ви обучим колкото е възможно повече по пътя в тънкостите на SEO оптимизирането. Нашите специалисти ще работят заедно с Вас, за да поставят реалистични цели и да разработят стратегии, които работят за Вас в дългосрочен план.

Нашият подход – подробен първоначален одит на уебсайта, разработване и изпълнение на персонализирана стратегия продиктувана от бизнес целите и съобразена със специфичните особености на отрасъла в който се развивате.

Първоначален одит на уебсайта

Резултатът от този анализ обикновено е документ от около 50 страници, който описва напълното текущото Ви SEO състояние и идентифицира възможности за подобряване на техническите аспекти на уебсайта.

Пълната и задълбочена техническа SEO проверка включва информация за:

 • SSL грешки
 • Robots.txt и Sitemap.xml
 • Пълен преглед на функциите за пренасочване
 • Одит на URL структурата
 • Кодове за отговор и обработка на грешки
 • Тестове за скорост
 • Тестване за JavaScript грешки
 • Проверка валидността на HTML  кода
 • Тестове на експлоатационните качества и достъпност
 • Rich Snippets и AMP валидации
 • Мета заглавия, мета описания, заглавия, изображения и канонични тагове

Анализ на структурата на SEO сайта

Структурата на уебсайта е от решаващо значение както за неговата използваемост, така и за намирането му в търсачките. Правилната структура на уебсайта помага на посетителите на сайта лесно да намират информация, следвайки последователност в логиката на представяне на материалите. Когато потребителите намерят информацията бързо, те се чувстват удовлетворени и това е от съществено значение за намаляване на степента на отпадане, което ще доведе до подобряване на класирането.

Ключови думи

Процесът се състои от обширно изследване и доклад съдържащ информация за правилните за Вас и Вашия бизнес ключови думи, включващ най-добрите предложения за ключови думи не само за целия ви бизнес, но и за всички важни целеви страници. Обем на търсене, информация за трудност на класиране, анализиране и приоритизиране.

SEO планиране на страниците

Това включва конкретни действия на място, които трябва да бъдат одобрени от вас и изпълнени на вашия уебсайт, като актуализиране на мета елементи, информация за изображения и съдържание. Коригиране на проблеми свързани със заглавия и вътрешни връзки.

Персонализирана стратегия

Вашата марка е като никоя друга. Следователно, ние няма да Ви предложим пакет или готово решение.

Ние се фокусираме върху разбирането на Вашия бизнес, Вашата аудитория и Вашите продукти и услуги – така че нашата успешна стратегия ще да Ви помогне да изминете разстоянието от точка А до точка Б.

Ефективна комуникация

Ще бъдете информирани за всяка стъпка от пътя.

От дефиниране и изработване на „пътната карта“, ежедневна работа за реализиране на предварително изработената стратегия за подобряване на позиционирането на Вашия продукт в търсачките, седмично следене на показателите, месечни отчети и директни видео събрания за отчитане на ефективността.

По този начин, ще бъдете в течение на работата и ще бъдете наясно с резултатите във всеки един момент от съвместната ни работа.

Отзиви на клиенти

Shop Archery България
Shop Archery България

Страхотна помощ за нашия уебсайт. Много информативно, полезно и изчерпателно! Радвам се, че се обърнах към тях!
Благодаря Ви много!

Перфект Офис
Перфект Офис

Професионализъм, отзивчивост
Уважаеми SEO Smoothie, наистина искаме да ви благодарим за вашия професионален Seo анализ и определено всичките ви технически съвети за SEO ще бъдат взети предвид и със сигурност ще ни дадат очакваните резултати. Очакваме с нетърпение да правим бизнес с вас отново, когато имаме нужда от SEO услуги

Iana Jekova
Iana Jekova

Професионализъм, отзивчивост
Определено ми отвори очите! Дори не осъзнавах колко неща липсват на моя уебсайт! Имам много полезен анализ и помощ при дефинирането на моята бизнес стратегия. Със сигурност ще ползвам услугите им отново!

Rodrigo Vronscki
Rodrigo Vronscki

Професионализъм, качество, отзивчивост, конкурентна цена
Марин е страхотен SEO професионалист, винаги информиран и тества SEO стратегиите. Той изпълнява обещаната работа и следи поддръжката и подобренията.
Силно препоръчително!

Crochets for Sale
Crochets for Sale

Професионализъм, качество, отзивчивост, добри цени на извършените услуги
Радвам се, че намерих SEO Smoothie в този критичен момент. Те имат отлични услуги, едни от най-добрите SEO одити, локално SEO оптимизиране, иновативни стратегии и отговорно управление на вашите месечни SEO задачи. Всичко това предложено на достъпни цени!

previous arrow
next arrow

Експертите в нашата SEO компания ще се радват да Ви помогнат

Независимо дали имате въпрос относно нашите SEO услуги, пакети или се нуждаете от оферта, моля, не се колебайте да се свържете с експертите на SEO Smoothie

Стандартно работно време:

Понеделник – Петък: 8:00 – 18:00 часа

Събота: 9:00 – 13:00 часа

Почивни дни: Неделя и официалните национални празници.

Често задавани въпроси за SEO услугите на SEO Smoothie

Какъв вид SEO услуги предлагате?

SEO Smoothie е компания, специализирана изключително в SEO оптимизацията. Ние предлагаме всички познати видове SEO услуги: SEO одити и анализи, разработка на SEO стратегии и SEO управление. Всяка от тях може да се използва като самостоятелна услуга или в комбинация с останалите.

Мога ли да използвам вашите услуги само за SEO одит?

Да, разбира се. Освен това имате възможност да избирате между пълен SEO одит или само някои от отделните: технически SEO одит, SEO одит на структурата на уебсайта, SEO одит на страниците и Off-Page SEO.

Мога ли да използвам само вашите услуги за SEO стратегия?

Не. За да ви предоставим конкретна, измерима, постижима, уместна и обвързана с времето SEO стратегия, ние трябва да извършим пълен одит на уебсайта.

Мога ли да използвам само вашите услуги за управление на SEO?

За да постигнем най-добри резултати, ние предпочитаме да се грижим за SEO управлението на компанията, използвайки собствена разработена SEO стратегия.

Предлагате ли SEO консултантски услуги?

Да. Нашите услуги за SEO одит и SEO стратегия всъщност са SEO консултантски услуги.